SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Ürünlerim

HERŞEY BEBEKLERİMİZ İÇİNHiçbir zaman satış ruhu olan bir insan olmadım...Olamadım... Satmak değil de, insanların işine yarayacağından emin olduğum her şeyi sonuna dek anlatmak ve paylaşmaktan sonsuz zevk aldım. Ama iş anlatıp beğenimle örtüşen diğer beğenileri yakaladıktan sonraki  para aşamasına geldiğinde benim için olay bitti… Çünkü  ben dedim ya satış odaklı olamadım hiçbir zaman.

Ama tasarım hep yaptım, model ve proje hep ürettim..  Ürettiklerim her zaman kendine kullanım alanı buldu, çünkü yararlı, yeterli ve gerekli idiler.


Tüm bunların yanında görsellikleri de tatmin ediciydi.

Hamile ve bebeklerle ilgili de uzun yıllardır aklımda olan kelimelerin cümleler haline cümlelerin de hikaye ve hatta roman haline dönmesine az kaldı… Çünkü ben tasarımlarımı artık gerçek uygulamalar halinde hayata geçiriyorum..


 Ürün ve tasarımlarıma dair gelişmeleri bu bölümden sizlerle paylaşabileceğim .

Ayrıca dostlarımın ürünleri ve yararlılığına inandığım her türlü ürün de burada sizlere sunulacak….Beni yorumlarınız ve önerilerinizle her zaman desteklemenizi  ve yönlendirmenizi diliyorum..


İçten sevgilerimle…



JALE DURAL

 .

 

BEBEĞİM

Sütlaç Annesini TV de İzledi

Sütlaç Annesini TV de İzledi


Anne Olunca Anladım programı Kanal1  in konuğuyduk Dr. Hakan Çoker ile. Sevgili Hülya Yıldırım, bilinçli bir anne olarak kendini bu konulara adamış. Devamını oku...

More:

DOĞAL YAŞAM

Bebekli Piknik, Dere Çiftliği' nde Melekler

Bebekli Piknik, Dere Çiftliği' nde Melekler


Az kişiydik, öz kişiydik, Dere Çiftliğindeydik, bebeklerleydik, biraz üşüdük, fazlaca da terledik, gezdik, dereye düştük, bol bol yedik, içtik, uyuduk, uzandık, sohbet ettik, çilek topladık yedik, bal...

Devamını oku...
More:

JALE ÖZEN KİMDİR?

Kişisel Bilgiler:
Doğum: 1968-Kayseri
Uyruk: T.C.
Eğitim: 1993-1990 Marmara Üni. Güzel Sanatlar Fak. Tekstil Anasanat dalı-Giyim Bölümü
1989-1985 Ege Üni.Tekstil Müh. Fak. Tekstil Teknolojisi
1985-1982 İzmir Karataş Lisesi –Matematik Bölümü

CEP:0 537 327 00 06

Jaleozen68@gmail.com

Devamı...