SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

UZUN BİR ARADAN SONRA MERHABA

Hamileler Kulübü çalışmalarımız için geçen zaman içinde o kadar güzel gelişmeler oldu ki yoğunluk arasında web sitemize fazla yazı koyamadık. Bu Corona günlerinde sıra biraz da üzülerek ihmal ettiğimiz sitemize geldi sonunda.

Öncelikle bu kadar uzun zaman ihmal ettiğimiz için tüm anne adayları ve annelerden özür diliyorum.

Ancak gerek hamilelik, gerek doğuma hazırlık, gerek doğum ve gerekse de doğum sonrası bebek-emzirme-kişisel gelişim ve sağlık açısından o kadar güzel konulara odaklanıp, o kadar değerli uzmanlarla işbirliği yaptık ki amacımız bu dönemde sitemizde onlara da yer verecek şekilde bir çalışma başlatıp, ulaşabileceğiniz en net, güzel ve yararlı bilgilere bu sayfalardan ulaşabilmenizi sağlamak.

IPF ULUSLARARASI PİLATES FEDERASYONU bünyesinde yüzlerce hamilelik ve doğuma odaklı pilates eğitmeni yetiştirdik. Türkiye' nin her yerinde, sadece İstanbul, İzmir, Ankara değil; Van, Antakya, Edirne nereyi isterseniz yetiştirdiğimiz harika eğitmenlere artık ulaşabilirsiniz.

Kendiniz eğitmen olmak isterseniz federasyonumuzda eğitimlere katılıp bunu başarabilirsiniz...

IPF bünyesinde eğitimlerimizi DİGİTAL PLATFORMA da taşıdık bu dönemde. Gelişen dünyaya ve şartlara uyum sağlamak anlamında bu çok başarılı bir çalışma oldu gerçekten.

Bakalım daha neleri beraber yaşayarak göreceğiz diyelim... Sevgilerimle

Jale Özen