SİTE: Ana Sayfa JALE JO ile Doğal Doğum Bilinci Videolar İle Doğal Doğum Bilinci Blogum Açıldı
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Videolar İle Doğal Doğum Bilinci Blogum Açıldı

Artık Doğal Doğum Bilinci eğitimlerini verirken anlattıklarımızı, sık sık dönüp izleyip, zihninizde canlandırabilmeniz için görsel bilgi olarak mini videolar ile bir  blog da topladım. Elbette bunlar Doğal Doğum Bilinci eğitimlerimiz tamamı değil ama bu eğitimlere gelenlerin,  blog daki videoları izlerken gördükleri ile ilk defa kendi kenine seyreden ve konuyla ilgilenmemiş olanların görebildikleri farklı olacak.

Çünkü her videoda neye dikkat etmesi gerektiğini bilen anne-baba adayları için bu blogdakiler, önceden edinmiş oldukları bilgilerinin destekleyicisi olacak.

Eğitimde bizlerle olmayanlar için ise, genelleme yapark ifade ediyorum, toplumda aldıkları negatif birikimli hipnozlar sonucu gördükleri görebileceklerinden daha yüzeysel olacak. Gene de mutlaka bu bloga üye olunuz ve izleyiniz. Yorumlarınızı ve sorularınızı bırakınız. Eğtim tarihlerimizi takip edip katılmaya çalışsınız. Uygulamalı eğitimlerde deneyimledikleriniz size çok fazla yarar sağlayacaktır.

Önemli not: Bloga üye olunuz, çünkü bir süre sonra sadece onaylı üyelerin giriş yapabildiği bir kaynak haline gelecektir bu blogumuz.

Herkese en içten dilkelerimle sevgiler.

 

BEBEĞİM

Sütlaç Annesini TV de İzledi

Sütlaç Annesini TV de İzledi


Anne Olunca Anladım programı Kanal1  in konuğuyduk Dr. Hakan Çoker ile. Sevgili Hülya Yıldırım, bilinçli bir anne olarak kendini bu konulara adamış. Devamını oku...

More:

DOĞAL YAŞAM

Bebekli Piknik, Dere Çiftliği' nde Melekler

Bebekli Piknik, Dere Çiftliği' nde Melekler


Az kişiydik, öz kişiydik, Dere Çiftliğindeydik, bebeklerleydik, biraz üşüdük, fazlaca da terledik, gezdik, dereye düştük, bol bol yedik, içtik, uyuduk, uzandık, sohbet ettik, çilek topladık yedik, bal...

Devamını oku...
More:

JALE ÖZEN KİMDİR?

Kişisel Bilgiler:
Doğum: 1968-Kayseri
Uyruk: T.C.
Eğitim: 1993-1990 Marmara Üni. Güzel Sanatlar Fak. Tekstil Anasanat dalı-Giyim Bölümü
1989-1985 Ege Üni.Tekstil Müh. Fak. Tekstil Teknolojisi
1985-1982 İzmir Karataş Lisesi –Matematik Bölümü

CEP:0 537 327 00 06

Jaleozen68@gmail.com

Devamı...