SİTE: Ana Sayfa Doğal Sağlık Alternatif Tıp - H. Oğuzhan Söylemez Dr. Schüssler Tuzları- Doğal Doğum Bilinci Semineri' nde
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Dr. Schüssler Tuzları- Doğal Doğum Bilinci Semineri' nde

Yürürken ayağınız sık sık burkulur mu?

Hayatınızı dengeye koymakta zorluk mu çekiyorsunuz?


Ki emzirme döneminde zaten ilaç alırken iki kere düşünmelisiniz.

Özellikle hamilelikte bağlar ve liflerin gerilmesi ve gevşemesi arasındaki denge çok önemlidir. Karnınızın büyümesine

izin vermeli, eklemlerinizin esnekliğine kavuşmasına imkân sağlamalıdır ki bebeğiniz için yaşama alanı, doğum için rahatlık olsun. Dr. Schüsslerin 24 adet biokimya mineralleri ile bu sıkıntılarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Bu kolaylık doğumdan sonra kendini eski gerginliğine döndürmeli aksi takdirde sarkıklıklar, kırışıklıklar , eklemlerde gevşeklik, burkulmalar ve eklem - baş ağrıları olabilir.

Bünyenin biokimya dengesini yerine getirmesinde, stres, beslenme gibi nedenlerle gecikme olduğu takdirde Dr. Schüsslerin minerallerinden fayda görebilirsiniz. Hücre içi ve dışı mineral dengesini yerine koyar ve bünyenin toparlamasına olanak sağlar.

Bu durum aynı zamanda doğum sonrası depresyon ve stresi de tetiklediği için, aynı mineraller ilaca gereksiniminiz kalmadan sizin hayatı yakalamanıza olanak sağlar. Bebeğinizin gereksinimlerinize yetişemediğinizi hissedersiniz, endişe ve sıkıntı hali baş göstermeye başlar.

Kalsiyum, flor, silisea, magnezyum gibi mineraller aynı zamanda sizin hormon dengenizi yerine getirmenizde son derece önemlidir.


Fizyoterapist

Oğuzhan Söylemez