SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Bir Anne Olmak Hikayesi

Varolmanın en güzel yanı, sıcacık bir güneş gibi iç ısıtan, minicik bir gülücüğe dünyaları verdiren, ağladığında canı en derinden yakan, tarif edilemeyecek kadar büyük, hiç bitmeyecek kadar derin bir duygudur;  ANNE OLMAK....

Dünyaya aynı gözle baktıran, aynı anda güldüren, aynı anda ağlatan, koşulsuz, karşılıksız, sebepsiz sevdiren tek duygudur;  ANNE OLMAK...

Hayatı sil baştan yaşadığımız, anne olmayı yaşayarak öğrendiğimiz, önceyi unutturan, sonrayı hatırlatan, tüm benliğimizle kendimizi adadığımız tek varlıklarımız, gonca güllerimiz, minik kuşlarımız...

Anne olmakla başlayan yolculuğumuzda, en derin duygularımızla adım adım yürürken ANNE OLMAK olarak keyifli paylaşımlarda bulunmak, paylaşarak yaşamak, yaşatmak için Sizlerleyiz.

En değerli varlıklarımız çocuklarımıza hayatı, iyiyi, kötüyü, sevinci, mutluluğu öğretirken ANNE OLMAK olarak sizlere, sizlerin de desteğiyle en iyisini, en güzeliyle sunmaktır hedefimiz.

2003 yılında biricik oğlunu dünyaya getirirken bir bebeği daha doğdu Nagehan' ın. İki çocuğunun doğumundan sonra bu kadar geniş bir aile olacağını düşünememişti. Yoğun iş hayatının temposuna ve ailesine yetişmeye çalışırken, diğer annelerle paylaşımları ile ne kadar doğru bir adım attığını gösterdi.

Daha sonra kendisine katılan değerli dostu Figen yükünü hafifletmek için Nagehan'a destek oldu. Artık o da ailenin bir parçası olmuştu.
Nagehan ve Figen, her geçen gün yepyeni yeniliklere imza atmaya başladılar.

Sitemizde UZMAN DOKTORLARIMIZ  ile engin bilgilerini paylaşıp ve sorularınızı cevaplıyor

Onlar da bizlerden, onlar da anne ve sizlerle deneyimlerini, sevinçlerini, üzüntülerini paylaşmak istiyorlar.YAZARLARIMIZLA tanışmak, yazılarıyla kendinizi yaşamak istemez misiniz?

MUTFAK bölümümüzde en zengin tariflerle lezzetine doyamayacağınız tatlar sofranızı süsleyecek. Sizden de tariflerinizi bekliyoruz.

SOHBET bölümümüzde online diğer annelerimizle yazışabilir, FORUM köşemizde de sorunlarımıza çözüm bulmak, ortak konularda fikir birliğine varmak kısacası eğlenceli bir ortamda keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Sizlerin desteği ve sevgisiyle daha da büyüyecek ailemize katılmak isteyenleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Keyifli paylaşımlar ve Süpriz Projelerle BİZDEN AYRILMAYIN

Bitimsiz Sevgilerimizle,
Keyifli sohbetler, paylaşımlarla....
ANNE OLMAK YOLUNDA,  ANNE OLMAK YANINIZDA...

Nagehan Çoban Cücük                      Figen Geri

Site Kurucusu

Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız

Site Yöneticisi

Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız