SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Eğitimde Okul Öncesi


Okul öncesi eğitim için "7 çok geç" kavramı artık ülkemizde oturmaya başladı. Demek ki okul öncesi bir eğitim sözkonusu artık. Bu da gelecek nesillerin başarısı ve analitik düşünmesi için önemli. Ama bu eğitimin çocukların oyun çağını olumsuz etkilememesi bilakis desteklemesi de çok önemli. Çocukların yaşı ilerledikçe eğitim sisteminin çarpıklıkları ile beraber kurslarla dolu ve çocuklara özel alan bırakmayan çalışma zorunluluğu dolu okul yaşamı, sınav stresleri ile beraber onların minik kalp ve beyinlerinde derin travmalarla şekilleniyor ve sosyal yaşamımız ayaklı mayınlarla doluyor. Onlar bizim çocuklarımız, bizim bebeklerimiz... Eğitimlerinde anne kucağında alacakları bilinçli her destek onların eğitim hayatlarında daha analitik, daha çabuk öğrenebilen ve öğrendiklerini geliştirebilen bireyler olmalarını sağlayacak.


Bu konuda güzel bir çalışma da ANAOKULUalt"> dergisi...

Tam 96 dergi ve 8 klasörden oluşan en güçlü yatırım aracı...

Her bir sayı ile birlikte çocuğunuzun kelime haznesinin geliştiğini, çevresini daha iyi tanıdığını, basit şekil ve resimleri birbirinden ayırt etmeyi, canlandırma yapmayı, sorulara cevap vermeyi adım adım öğrendiğini göreceğiniz Anaokulu dergisi en güvenilir okul öncesi eğitim yayını.

Ayrıca bu dergiler ile çocuğunuzun kesme, yapıştırma, çizme alıştırmaları ile sanatsal yönü ve el becerileri gelişecek. Basit formlardan başlayarak zora doğru giden alıştırmalar ile okumaya, yazmaya, saymaya hazırlanacak, mantıksal düşünme yeteneğini geliştirecek, düzenli olarak yapılan bu alıştırmalar ileride ders çalışma alışkanlığı edinmesine de yardımcı olacak.

En önemlisi günde sadece 20 dakika ile eğlenerek, çocuğunuz ile kaliteli zaman geçirerek geleceği için en güçlü yatırım yapmış olacaksınız. Bu 20 dakika kaliteli bir beraberlik olacak , çocuğunuzla geçirdiğiniz ilgisiz veya daha az ilgili çok daha uzun saatlerle ölçülemeyecek değerde...

Sevgilerimle

Jale Dural